Myymälämme

Huom! Myymälässä ja verkkokaupassa on erilainen tuotevalikoima. Myymälässä on myös tuotteita, joita ei löydy verkkokaupasta. Kaikki verkkokaupan tuotteet saat tilattua myymäläämmekin.

Putiikin valikoimassa:

Koirille: Riverwood, ProBooster, Booster, Valio, 1st Choice, Opti Life, Pronature Holistic, Royal Canin, Acana sekä Arion Healt & Care. Lisäksi putiikilta löytyy -pakasteet, Christopherus, Naturis sekä LandFleich -säilykkeet, erilaisia hihnoja, pantoja, tarvikkeita, leluja, puruluita ja herkkuja, joita ei ole verkkokaupan valikoimassa. Chewies ja Escapure herkuista löytyy laaja valikoima allegikoillekin (kengurua, kania, lammasta, riistaa ym.). 

Kissoille: Arion, Acana, Lara, Pronature Holistic, Miamor, Schmusy Nature sekä Royal Canin -ruokia. Kissanhiekoissa löytyy Vadigran, Extreme Classic ja Kristallihiekka. Myös herkuissa, tarvikkeissa ja leluissa löytyy sellaisia merkkejä, joita ei ole verkkokaupan valikoimassa.

Kaneille, marsuille ja hamstereille: Versele-Laga -ruoat, heinät sekä herkut. Mörtti Röpö ja Chipsi kuivikkeet.

Akvaariokaloille: Sera Ruoat

Voit myös tassutella putiikkimme jos haluat säästyä postikuluilta ja noutaa tuotteet myymälästämme.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@tipidogi.fi tai soita 0500-577 184.

Putiikkimme palvelee Kouvolan Valkealassa lemmikkisi lähikauppana:

Kustaa III tie 11 L

45370 Valkeala

Avoinna ma-pe 10-18

 

 

Myymälän hoitaja:

Jamiela Ruotsalainen

Olen koulutukseltani Koiran Ravitsemusneuvoja® ja valmistunut Suomen Eläinterveydenhuolto- Opistosta ensimmäisten joukossa Suomessa tammikuussa 2012. Autan mielelläni löytämään sopivan ruoan olipa kyse sitten allergiasta, ruoansulatuskanavan oireista, hiivaongelmista tai sairauksien tukihoidoista.

 

Kuvia myymälästämme:

 

Jatka
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat