PrimaCat Deluxe Teasing tuna -yhdistelmäpakkaus, 4 x 50 g
[PP1120]
3.49€

Kalamestarin parhaat antimet on paketoitu yhteen kissasi iloksi: roppakaupalla täyteläistä tonnikalaa ja lisukkeena vastustamattoman herkullista lohta tai makunystyröitä hellivää katkarapua. Molemmissa vaihtoehdoissa on lisäksi hiukkanen riisiä (1 %). Hyytelöity luonnollisella merileväuutteella. Deluxe PrimaCat Teasing Tuna -annospussit on valmistettu parhaista raaka-aineista lihansyöjien päivittäiseen ruokintaan. 100 % luonnollinen sisältö, ei keinotekoisia väri-, maku tai säilöntäaineita. Ei sisällä vehnää tai sokeria. 

Tonnikalaa ja lohta hyytelössä
Koostumus: Tonnikala 55 %, lohi 4 %, riisi 1 %, vesi 40 %.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 13,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,5 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,4 %, kosteus 84,0 %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla. 

Tonnikalaa ja katkarapuja hyytelössä
Koostumus: Tonnikala 55 %, katkarapu 4 %, riisi 1 %, vesi 40 %.
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 13,0 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,5 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,4 %, kosteus 84,0 %. Hyytelöity luonnollisesti merileväuutteilla. 

Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 -kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla. 

Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa. 

Yhdistelmäpakkaus (400 g) sisältää: 2 x 50 g annospussia tonnikalaa ja lohta hyytelössä, 2 x 50 g annospussia tonnikalaa ja katkarapua hyytelössä. 

Tuotteen valmistaja on niin vakuuttunut annosaterioiden erinomaisuudesta, että on antanut niille 100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää http://www.primacat.fi/makutakuu

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta