Duvo+ Flea & Tick Stop Paikallisvaleluliuos koirille
[LD12438]
14.90€

Paikallisvaleluliuos, joka taistelee koirien ulkoloisia vastaan.

Pidä loitolla punkit, pölypunkit, kirput, täit ja väiveet kaikista yli 3 kk ikäisistä koirista Duvo+ Flea & Tick Stop -paikallisvaleluliuoksella. Yksi käsittelykerta antaa 4 viikon suojan ulkoloisia vastaan. 

Dimetikooni-pohjainen tuote ei sisällä kemiallisia hyönteismyrkkyjä, joten sen käyttö on turvallista myös ympäristön kannalta - lemmikkisi voi käydä uimassa tavalliseen tapaan (Huom! Ulkoloisilta suojaava vaikutus häviää uimisen/pesun jälkeen). Liuoksen kanssa kosketuksiin joutuminen tekee punkeista ja kirpuista liikuntakyvyttömiä, minkä jälkeen ne on helppo kammata pois lemmikin turkista. Tehoaa kaikkiin loisten vaiheisiin, munasta täysikasvuiseen. 

Käyttö 
Levitä liuos suorassa linjassa koiran niskasta häntään ja hiero liuos sitten kevyesti turkkiin. Toista kuukauden välein tai aina pesun/uinnin jälkeen. 

Annostelu koiran painon mukaan: <10 kg - 1 x 2 ml | 10-20 kg 2 x 2 ml | >20 kg 3 x 2 ml. 
Pakkauskoko: 2 ml pipetti x 5. 
Sisältää: Dimetikooni (5%), hajuste (0,25%). 

Huom! Ei saa käyttää raskaana oleville tai imettäville koirille. Ei alle 3 kk ikäisille koiranpennuille. Älä käytä tuotetta mikäli lemmikin ihossa on haavaumia tai muita vaurioita. Vain ulkoiseen käyttöön. Varo tuotteen päätymistä silmiin.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta