Firedog Standard Dummy kaninkarvalla, khaki 500 g
[FDRF102K]
19.95€

Standard-dummy aidolla kaninkarvalla.

Aidolla kaninturkiksella höystetty dummy soveltuu koiran monipuoliseen koulutukseen. Dummyn erityinen, lyhyt ja pyöristetty runko opettaa koiraa tarttumaan ja kantamaan saalista oikein sen keskikohdasta. Dummy on helppo kantaa mukana ja heittää nylonlenkin muovikahvasta. 

Dami on suorastaan korvaamaton apu noutavan koiran koulutuksessa. Dummy kaninkarvalla voidaan hajustaa koulutushajulla, jolloin se toimii erinomaisena riistan korvikkeena ennen oikean riistan käyttöä tai kun aitoa riistaa ei ole saatavana harjoitteluun. Turkisdummyn avulla voidaan harjoitella kaikkea markkeerauksesta etsintään ja noutamisee. Aidon turkiksen avulla koira tottuu riistaeläimeen suussaan. Khaki väri häivyttyy maastoon ja kannustaa koiraa käyttämään nenäänsä. 

Suosittelemme kaninkarvadummyn käyttöä vain maakoulutuksessa. 

Koot: 
250 g - pituus n. 17,5 cm, halkaisija n. 6,5 cm 
500 g - pituus n. 23 cm, halkaisija n. 8 cm 

Väri: Khaki 

Muista, ettei dummyja ole suunniteltu ja tarkoitettu leikkimiseen ja vetämiseen. Älä jätä koiraa ilman valvontaa dummyn kanssa äläkä anna sen pureskella sitä. Jos dummy on kastunut harjoituksissa, jätä se kuivumaan (vältä jättämistä suoraan auringonvaloon). Välttääksesi vahingot tarkista dummyn kunto säännöllisesti ja poista rikkoutunut dummy käytöstä.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta