Verkkokaupan Toimitusehdot

Täyttämällä tilauskaavakkeen ja tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä toimitusehdot ja omassa linkissään olevat KÄYTTÖEHDOT. Toimitamme VAIN SUOMEEN! 

1. Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24 % tai 14%. Selvissä hintavirhetapauksissa TipiDogi Oy pidättää oikeuden teknisistä syistä tai muuten selvästi virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, sitä ei käsitellä ennen kuin korjattu tilaus on vahvistettu asiakkaalla. Mikäli tuotteen hinnassa on selvä virhe, kuten esimerkiksi hinta on 0,00 € tms. ilmoitamme oikean hinnan tilausvahvistuksella, ja jatkamme tilauksen käsittelyä saatuamme asiakkaan hyväksynnän tilaukselle. 

Maksaminen verkkopankissa

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksun saajana on Suomen Maksuturva Oy.

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Suomen Maksuturva Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Suomen Maksuturva Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Yhteystiedot:

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Keilaranta 5

02150 Espoo

Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi

www.maksuturva.fi

Nouto myymälästämme

Voit myös tilata tuotteet etukäteen ja noutaa ne myymälästämme, jolloin emme tietenkään veloita toimituskuluja. Poikkeuksena maksutapoihin nouto myymälästämme johon voit valita maksutavaksi myös maksun käteisellä, pankkikortilla, Visa-, Visa Electron- tai Mastercard -korteilla. Maksu suoritetaan noutohetkellä myymälän kassalle. HUOM! MYYMÄLÄN JA VERKKOKAUPAN VARASTOT EIVÄT OLE IDENTTISET!

Verkkokaupan tilaukset lähetetään suoraan tukusta VipStore Oy:sta Virroilta.

Mikäli tuotetta ei löydy myymälästämme, tilaamme sen myymälään. Toimitusaika on tällöin yleensä noin 2-7 vrk. Tilaukset tulevat normaali viikkokuormiemme yhteydessä. Tarhaelementtejä tai koiran koppeja ei voi tilata myymäläämme, vaan ne toimitetaan AINA asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Postikulut

Postituskulut muodostuvat kuljetustavan, paketin painon ja koon mukaan. Nämä hinnat koskevat Suomen rajojen sisäpuolelle meneviä lähetyksiä. Toimitusaika tuotteille on keskimäärin 1-10 arkipäivää. Mikäli asiakas haluaa toimituksen johonkin muuhun kuin omaan osoitteeseensa on hänen ilmoitettava siitä tilauksen teon yhteydessä. 
Tilaustuotteiden kohdalla lukeva toimitusaika on laskettu arkipäivinä. Mikäli maahantuojalla on tilausten käsittelyssä esim. ruuhkasta johtuvia viiveitä, tiedotamme asiakkaalle viivästyksestä heti kun saamme tiedon asiasta. 


Ohjelmassa näkyvät postituspainot tuotteille. Mikäli tuote on Postin erikseen käsiteltä kokonsa vuoksi (esim.kevythäkit), voi sen postituspaino poiketa todellisesta painosta. 
Kuljetushinnat: 

Nouto postista tai automaatista

Posti        0-35 kg             5,90 €

 

Kotiinkuljetus

Posti        0-4,99 kg         9,50 €

Posti        5-29,99 kg       13,90 €

Posti        30-99,99 kg    18,90 €

Lava         yli 100 kg        24,90 €

 

Tarhat                       50 € / tilaus

Kopit                          40 € / koppi


Muuta:

TipiDogi ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästymisistä, eikä kuljetuksesta johtuvan tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista haitoista. TipiDogi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan, joihin asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava. 


YHTEYS: myynti@tipidogi.fi 
TipiDogi Oy, Hörkkääntie 140, 46430 Tirva, 0505211785. Y-tunnus 2361945-5.

 

Jatka
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat