Jämpti lämpöeristetty koirankoppi Harmaa
[50055]
769.00€

Suomessa valmistettu, innovatiivinen Jämpti -koirankoppi soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti koiran ympärivuotiseen tarhaukseen. Ainutlaatuinen, rotaatiovalutekniikalla valmistettu lämpöeristetty koirankoppi on erittäin kestävä ja huoltovapaa -ei lahoa ja on helppo puhdistaa!

 Jämpti -koirankoppi on suunniteltu myös huomioiden koirasi tarvetta vahtia ja seurata pihan tapahtumia: Koirankopin ikkunasta on pihavahdin mukava päivystää ympäristön tapahtumia. Loiva katto on voimakkaasti karhennettu, jotta sinne olisi helppo kiivetä loikoilemaan ja katselemaan ympäristöä.

 Jämpti -koirankoppi on kaksiosainen; tuulikaappiosan ja varsinaisen koppiosan väliseinässä on läpinäkyvä heiluriovi, josta koiran on helppo kulkea sisään ja ulos aina halutessaan. Makuutilan puhdistaminen käy helposti vaikka painepesurilla, koska koppiosa aukeaa kätevästi saranoiden varassa.

 Jämpti-koirankoppi toimitetaan käyttövalmiina kuljetuspakkauksessaan. Lisävarusteina Jämpti-koirankoppiin on saatavissa ulko-ovi, lämpömittari sekä Adax-koirankopin lämmitin - kaikki valmiiksi asennettuna. Myös Foxy Fur -makuualusta sekä valikoimamme koirankopinkuivikkeet PehMusti ja RutiRex soveltuvat kopissa käytettäviksi. Kopin pohjassa on valmis läpivienti patterin sähkökaapelille, estäen koiraa pääsemästä kaapeliin käsiksi. 


Kopin kokonaispaino 60 kg. Leveys 102 cm, pituus 156 cm, korkeus 94 cm 
Välioven leveys 32 cm, korkeus 46 cm, välioven kynnys 15 cm. 
Sisätilojen mitat (noin) leveys * pituus * korkeus 
-Tuulikaappi: 47cm * 78cm * 77cm
- Koppiosa: 82cm * 78cm * 77cm
- Oviaukon mitat: leveys alhaalta: 31 cm, ylhäältä 27 cm, korkeus 43 cm

Materiaali UV-suojattu polyeteeni. 
Tuplaseinämät n. 50mm styreenieristys. 
Takaseinässä ilmanvaihtoventtiili. 

Kopin hintaan lisätään rahtikulu 40 € /koppi. 

Lisävarusteena saatavan Adax-koirankopinlämmittimen kanssa on turvallista käyttää valikoimamme koirankopinkuivikkeita. Lämmittimen valmistajalta on varmistettu, että vastuksen max. lämpötila on 60 astetta - ei palovaaraa.

 

Toimitusaika noin viikko.

 Huom! Koirankopit toimitetaan AINA suoraan kotiin, ja toimituskulu on 40 €/koppi. Näitä tuotteita ei ole mahdollista noutaa myymälästämme! 

Vaihtoehdot:

Adax-Patteri:

Lämpömittari:

Ulko-Ovi:

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku


0.00€
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta