Jämpti MEDI kalteriperuselementti kork. 175 cm leveys 2 m
[50090]
125.00€

Jämpti ja Jämpti Pro -sarjan tarhaelementeillä on 10 vuoden takuu!!

 

Kaikki Jämpti -tarhaelementit sinkitään. Sinkitty pinta luo parhaan mahdollisen pohjan jauhepolttomaalaukselle, joka tehdään Suomenselän Jauhemaalaus Oy:ssä.

Laadukas kalterielementti koiratarhan tekemiseen. Materiaali kuumasinkittyä terästä. Elementin koko 200 cm (leveys) x 175 cm (korkeus).


Kalterin vahvuus 1,6 cm ja kalterien väli 8,1 cm. Ovessa kalterien väli n. 9cm. Elementin kehä on 25x25 mm putkea.

Jämpti Kuumasinkityt kalteritarhat
Kuumasinkitty kalteritarha on kestävä ja kovaan käyttöön tarkoitettu. Kiipeilyn estämiseksi elementin seinämä koostuu kaltereista verkon sijaan. Kalteritarhaa voidaan siis suositella erityisesti kiipeilyyn taipuvaisille koirille. Kalteri vähentää myös riskiä jäädä hampaista tai tassusta kiinni tarhan seinään. Tarhan nurkat asennetaan 90° kulmaan, joka mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen tarhan rakentamisen. Ovielementin ovi aukeaa tarhan sisään päin, kääntösalpalukko on suljettavissa tarhan sisä- ja ulkopuolelta. Oviaukon ylä- ja alakulmissa on tukevat stopparit lieventämässä oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten. 


Jämpti Kuumasinkitty Kalteritarha on erittäin yksinkertainen ja nopea pystyttää. Elementit liitetään toisiinsa pulteilla (reijät ovat valmiina elementtien neliökehysputkessa). Tarhaan on saatavana erikseen lisää perus- ja ovielementtejä. 

Lisävarusteet
Jämpti Kuumasinkittyihin kalteritarhoihin on saatavilla lisävarusteita, kuten kulmatuet, lisäkiinnikkeet, alikaivuueste sekä tarhan sisä- ja ulkopuolelle asentuvia kuppitelineitä. Huom! Kuvien kulmatuet eivät sisälly toimitukseen vaan ovat saatavina erikseen.

Huom! Tarhaelementit toimitetaan AINA suoraan kotiin, ja toimituskulu on 69 €/tilaus. Näitä tuotteita ei ole mahdollista noutaa myymälästämme! Tarhojen toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Tuotetta löytyy varastostamme tiistaina, 31. toukokuuta, 2022.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku


0.00€
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta