Jämpti Pro MAXI kuumasinkitty tarha 4x4 m (16m2) kork. 220 cm
[TP5006617]
1,099.00€

 

Jämpti ja Jämpti Pro -sarjan tarhaelementeillä on 10 vuoden takuu!!

 

Kaikki Jämpti -tarhaelementit sinkitään. 

Valmis 4 x 4 metrin tarhapaketti

sis:

  • 1 kpl ovielementti
  • 7 kpl peruselementti
  • tarvittavat kiinnikkeet

 

Laadukas elementtipaketti koiratarhan tekemiseen. Materiaali kuumasinkittyä terästä. Elementin leveys 200 cm ja korkeus 220 cm.

Verkon silmäkoko 50x100 mm, materiaalivahvuus 4 mm. Elementin kehä on halkaisijaltaan 32 mm pyöröputkea.

Oven kiinnitys muihin elementteihin on liitoksen avulla helppoa ja lukitusmekanismi on yksinkertainen ja toimiva. Ovielementissä on kaksi lukkoa.

Elementeissä jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehään - poikkeaa siis markkinoilla olevista ruuvatuista tai niitatuista malleista. Oven leveys 60 cm ja korkeus 185 cm, oven alla kynnys 25 cm. Rakenna elementeistä ja ovielementeistä haluamasi kokoinen tarha väliseinineen! 

Ovielementin ovi aukeaa sekä sisään että ulospäin. Oven lukot ovat avattavissa ja suljettavissa molemmin puolin tarhaa. Jokaisen elementin mukana toimitetaan kaksi kiinnityskappaletta, joita voi tilata tarpeen mukaan lisää myös erikseen. Koska kiinnityskohdan voi määritellä vapaasti, voi elementeistä rakentaa tarhan myös epätasaiseen maastoon. Halutessasi voit tukea kulmat kulmatukien avulla. Jämpti Pro -kulmatuet ovat tulossa huhtikuussa, vanhat Jämpti -kulmatuet eivät sovi yhteen Pro -elementtien kanssa.

Suosittelemme asennukseen työkaluksi 1 kpl 13mm kiintolenkkiavainta tai räikkäavainta.

Huom! Tarhaelementit toimitetaan AINA suoraan kotiin, ja toimituskulu on 69 €/tilaus. Näitä tuotteita ei ole mahdollista noutaa myymälästämme! Tarhojen toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Tuotetta löytyy varastostamme tiistaina, 28. joulukuuta, 2021.

Arviot

Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta