Jämpti Pro MEDI sinkitty+maalattu tarha 6x6 m (32m2) VALKOINEN
[TP500601116]
1,249.00€
Valmis tarhapaketti sinkitty + maalattu MEDI-tarhaelementeistä. 

Jämpti ja Jämpti Pro -sarjan tarhaelementeillä on 10 vuoden takuu!!

 

Kaikki Jämpti -tarhaelementit sinkitään. Sinkitty pinta luo parhaan mahdollisen pohjan jauhepolttomaalaukselle, joka tehdään Suomenselän Jauhemaalaus Oy:ssä.

Valmis 6 x 6 metrin tarhapaketti

sis:

  • 1 kpl ovielementti
  • 11 kpl peruselementti
  • tarvittavat kiinnikkeet

Laadukas elementtipaketti koiratarhan tekoon. Materiaali sinkittyä ja jauhepolttomaalattua terästä. Elementin leveys 200 cm ja korkeus 184 cm.

Verkon silmäkoko 50x100 mm, materiaalivahvuus 4 mm. Elementin kehä on halkaisijaltaan 32 mm pyöröputkea.

Oven kiinnitys muihin elementteihin on liitoksen avulla helppoa ja lukitusmekanismi on yksinkertainen ja toimiva. Ovielementissä on kaksi lukkoa.

Elementeissä jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehään - poikkeaa siis markkinoilla olevista ruuvatuista tai niitatuista malleista. Oven leveys 60 cm ja korkeus 155 cm, oven alla kynnys 25 cm. Rakenna elementeistä ja ovielementeistä haluamasi kokoinen tarha väliseinineen! 

Ovielementin ovi aukeaa sekä sisään että ulospäin. Oven lukot ovat avattavissa ja suljettavissa molemmin puolin tarhaa. Jokaisen elementin mukana toimitetaan kaksi kiinnityskappaletta, joita voi tilata tarpeen mukaan lisää myös erikseen. Koska kiinnityskohdan voi määritellä vapaasti, voi elementeistä rakentaa tarhan myös epätasaiseen maastoon. Halutessasi voit tukea kulmat kulmatukien avulla.


Suosittelemme asennukseen työkaluksi 1 kpl 13mm kiintolenkkiavainta tai räikkäavainta.

Huom! Tarhaelementit toimitetaan AINA suoraan kotiin, ja toimituskulu on 69 €/tilaus. Näitä tuotteita ei ole mahdollista noutaa myymälästämme! Tarhojen toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Huom!

  • Omalla värillä tilaavan tulee merkitä haluamansa RAL-värisävyn tilauksensa kommenttikenttään. Tikkurilan RAL-värikartta löytyy täältä.
  • Värisävyjä on n. 200 kpl. Jos tilattua ei löydy, otamme yhteyttä ja ehdotamme mahdollisimman lähelle vastaavaa värisävyä.

 

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta