Johnson's Clean 'n' Safe -yleispuhdistusaine
[78016]
14.00€

 

Yleispuhdistusaine on desinfioiva puhdistus- ja hajunpoistoaine koirille ja kissoille. Se tappaa bakteerit ja virukset. Puhdistaa ja desinfioi ruokinta-astiat, lemmikkien makuupaikat, pentulaatikot, lattiat, matot jne. jättäen miellyttävän tuoksun.
 

Suojaa seuraavia viruksia ja bakteereita vastaan:
Canine Parvovirus, Influenza Hong Kong Virus, Herpes Simplex type 1 Virus, Vaccinia Virus, Rotavirus, Feline Coronavirus, Feline Calicivirus, Pasteurella multocida, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Salmonella typhimurium 

Tuotetta ei saa käyttää suoraan lemmikkeihin. Tuote sopii kaikille pinnoille, mutta herkemmillä pinnoilla kannattaa varmistaa sopivuus ensin kokeilemalla pienelle alueelle huomaamattomaan paikkaan. 

Ravista ennen käyttöä ja käännä suutin ON-asentoon. Poista lemmikit paikalta ennen suihkutusta. Ennen suihkutusta poista hyvin kaikki irtonainen lika, suihkuta sitten noin 30 cm etäisyydeltä. Anna vaikuttaa noin 15 min. (kissan coronaviruksen vaikutusaika 2 tuntia). Tämän jälkeen pyyhi ja kuivaa. Toista käsittely tarpeen mukaan. Kun tuotteella puhdistetaan ruoka- ja juomakuppeja, huuhtele ne hyvin vedellä ennen käyttöä. 

Pese kädet käytön jälkeen. Varo aineen joutumista silmiin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. 

Sisältö:
<5 % non-ionic surfactants, 0,04 % w/w active ingredients PHMB (Polymeric Hexamethylene Biguanide Hydrocloride) 

Pakkauskoko 500 ml.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta