Nature's Protection SC White Dogs Viljaton kala, S & M 1,5 kg
[NPS45667]
15.90€

Hypoallergeeninen, viljaton täysravinto aikuisille, pienikokoisille valkoisille koirille.

Nature's Protection SC White Dogs Viljaton vaalea kala aikuisille, valkoisille pienten rotujen koirille. Gluteeniton ja viljaton. Ehkäisee värjäymiä turkissa. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 82 %. 

- Gluteeniton & viljaton. 
- Ehkäisee värjäymiä. 
- Edistää suoliston & nivelten hyvinvointia. 
- Parantaa vastustuskykyä. 
- Pienentää riskiä allergioihin. 

Noin 85 % valkoisista koirista kärsii värjäymistä silmien, suun ja tassujen ympärillä. Ruskeat tai punertavat värjäymät ovat 80 % ravinnon aiheuttamia, joten oikeanlaisella ravinnolla niitä voidaan tehokkaasti poistaa ja ehkäistä. Nature's Protection Superior Care White Dogs -täysravintoihin on lisätty juuri oikea määrä huolellisesti valittuja aminohappoja, joiden ansiosta kyynelten ja syljen koostumus pysyy kirkkaana. Tämä auttaa estämään värjäymien muodostumista. 

Superior Care -ravinnot on rikastettu luonnollisella mineraalilla, MicroZeoGenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnon luonnolliset antioksidantit (rosmariiniuute ja E-vitamiini) puolestaan suojaavat soluja. Tärkeimpänä proteiinin lähteenä on valkoinen kala, joka on hyvin siedetty, hypoallergeeninen raaka-aine. Se sisältää enemmän A- ja D-vitamiineja kuin muut kalat. Krillistä saatavat Omega 3 -rasvahapot ovat erityisen arvokkaita immuunijärjestelmän vahvistamisessa, aivojen ja sydämen toiminnassa sekä tulehdusten ehkäisemisessä. Tutkimusten mukaan krillin Omega-3 imeytyy jopa 2,5-kertaa tehokkaammin koirasi elimistöön kuin tavalliset kalaöljyt. 

Koska Nature's Protection SC White Dogs Viljaton vaalea kala on täysin gluteeniton ja viljaton eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Viljaton ruoka ei rasita koirasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Nature's Protection Superior Care -täysravinnot parantavat monipuolisesti koirasi elämänlaatua! 

Koostumus: 
vaaleat kalat (turska, valkoturska ja seiti) 42% (kuivatettu ja hienoksi jauhettu), perunamassa, bataatti, herne, eläinrasva, krillijauho (min. 4%), juurikasmassa, lohiöljy, dynaaminen mikronoitu klinoptiloliitti (1%), pellavansiemen, frukto-oligosakkaridit (FOS), yucca-uute, vihreä tee, kehäkukka (luteiinin lähde). 

Ravintoainekoostumus: 
proteiini - 26%, kuitu - 3,5%, rasva - 15%, tuhka - 9%, kalsium - 1,2%, fosfori - 0,9%, kalium - 0,6%, natrium - 0,4%, Omega-3 -rasvahappo - 0,68%, Omega-6 -rasvahappo - 2,81%. 

Lisäaineet: 
Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: A-vitamiini (3a672a) - 18000 IU, D3-vitamiini (3a671) - 1500 IU, E-vitamiini (3a700) - 530 mg, foolihappo(3a316) - 1 mg, biotiini (3a880) - 0,1 mg, rauta (II) sulfaattimonohydraatti (3b103) - 50 mg, vedetön kalsiumjodaatti (3b202) - 1,5 mg, kupari (II) sulfaattipentahydraatti (3b405) - 5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti (3b503) - 20 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) - 115 mg, natriumseleniitti (3b801) - 0,1 mg. 
Teknologiset lisäaineet: rosmariiniuute, kasviöljyistä peräisin olevat tokoferoliuutteet (1b306(i)) 

Metabolinen energia (Kcal/kg): 3398

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta