10 kg Nature's Protection SC White Dogs Viljaton kala, L
[NPS46339]
86.90€

SUUREMPI NAPPULA! Hypoallergeeninen, viljaton täysravinto kaikenrotuisille, aikuisille koirille.

Nature's Protection SC White Dogs Viljaton vaalea kala aikuisille, valkoisille koirille. Suurempi nappula soveltuu myös isojen rotujen aikuisille koirille. Gluteeniton ja viljaton. Ehkäisee värjäymiä turkissa. Eläinvalkuaisten osuus kokonaisproteiinipitoisuuksista n. 82 %. 

- Gluteeniton & viljaton. 
- Ehkäisee värjäymiä. 
- Edistää suoliston & nivelten hyvinvointia. 
- Parantaa vastustuskykyä. 
- Pienentää riskiä allergioihin. 
- Suuri, isoille koirille sopiva nappulakoko. 

Noin 85 % valkoisista koirista kärsii värjäymistä silmien, suun ja tassujen ympärillä. Ruskeat tai punertavat värjäymät ovat 80 % ravinnon aiheuttamia, joten oikeanlaisella ravinnolla niitä voidaan tehokkaasti poistaa ja ehkäistä. Nature's Protection Superior Care White Dogs -täysravintoihin on lisätty juuri oikea määrä huolellisesti valittuja aminohappoja, joiden ansiosta kyynelten ja syljen koostumus pysyy kirkkaana. Tämä auttaa estämään värjäymien muodostumista. 

Superior Care -ravinnot on rikastettu luonnollisella mineraalilla, MicroZeoGenillä, joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnon luonnolliset antioksidantit (rosmariiniuute ja E-vitamiini) puolestaan suojaavat soluja. Tärkeimpänä proteiinin lähteenä on valkoinen kala, joka on hyvin siedetty, hypoallergeeninen raaka-aine. Se sisältää enemmän A- ja D-vitamiineja kuin muut kalat. Krillistä saatavat Omega 3 -rasvahapot ovat erityisen arvokkaita immuunijärjestelmän vahvistamisessa, aivojen ja sydämen toiminnassa sekä tulehdusten ehkäisemisessä. Tutkimusten mukaan krillin Omega-3 imeytyy jopa 2,5-kertaa tehokkaammin koirasi elimistöön kuin tavalliset kalaöljyt. 

Koska Nature's Protection SC White Dogs Large Breed Viljaton vaalea kala on täysin gluteeniton ja viljaton eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Viljaton ruoka ei rasita koirasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Nature's Protection Superior Care -täysravinnot parantavat monipuolisesti koirasi elämänlaatua! 

Koostumus: 
vaaleat kalat (turska, valkoturska ja seiti) 41% (kuivatettu ja hienoksi jauhettu), perunamassa, bataatti, herne, eläinrasva, krillijauho (min. 4%), juurikasmassa, lohiöljy, dynaaminen mikronoitu klinoptiloliitti (1%), pellavansiemen, frukto-oligosakkaridit (FOS), yucca-uute, vihreä tee, kehäkukka (luteiinin lähde). 

Ravintoainekoostumus: 
proteiini - 24%, kuitu - 4%, rasva - 13%, tuhka - 9,5%, kalsium - 1,2%, fosfori - 0,9%, kalium - 0,6%, natrium - 0,4%, Omega-3 -rasvahappo - 0,64%, Omega-6 -rasvahappo - 2,78%. 

Lisäaineet: 
Ravitsemukselliset lisäaineet/kg: A-vitamiini (3a672a) - 18000 IU, D3-vitamiini (3a671) - 1500 IU, E-vitamiini (3a700) - 530 mg, foolihappo(3a316) - 1 mg, biotiini (3a880) - 0,1 mg, rauta (II) sulfaattimonohydraatti (3b103) - 50 mg, vedetön kalsiumjodaatti (3b202) - 1,5 mg, kupari (II) sulfaattipentahydraatti (3b405) - 5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti (3b503) - 20 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) - 115 mg, natriumseleniitti (3b801) - 0,1 mg. 
Teknologiset lisäaineet: rosmariiniuute, kasviöljyistä peräisin olevat tokoferoliuutteet (1b306(i))

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta