Naturis Fresh Meat Kana 650g x 10kpl (Uusi koostumus)
[50261-10]
49.50€ 40.00€

Suosittu, tuoreesta lihasta valmistettu Naturis-ravinto, josta on moneksi!

Höyryttämällä kypsennetty liha ei sisällä viljoja, säilöntäaineita tai väriaineita. Valmistusmenetelmänsä ansiosta liha säilyttää makunsa, ravintoarvonsa sekä helposti imeytyvän muotonsa. Kätevästi säilytettävä Naturis Fresh Meat -ravintopakkaukset kulkevat helposti ja vaivattomasti mukana, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi raakaruoan tilalla matkoilla. 
Naturis-ravinto pilkkoutuu helposti jopa koulutusmakupaloiksi, sillä ne pitävät muotonsa hyvin, eivätkä murene tai sotke sormia - ja maistuvat varmasti! 
Tuotteen voi myös pakastaa joko paloina tai kokonaisena, jolloin siitä riittää entistä pidempiin herkutteluhetkiin. 

Maistuu myös kissoille! 

Sisältö: 96% tuoretta kanaa, 3% perunatärkkelystä (kiinteä muoto), 1% merilevää (kivennäis- ja hivenaineet). Proteiini 14,9% / Rasva 18,6% / Kosteus 55%. 
Valmistus: Tuore liha, joka on kypsennetty höyryttämällä ja pakattu vakuumiin. Naturis ruokamakkaroissa ei ole lisättyä kalsiumia tai fosforia vaan ne tulevat luonnollisista lähteistä. 
Säilytys: Avaamattoman tuotteen säilytys kuivassa ja viileässä. Säilyy avaamattomana 12 kk valmistuspäivästä. Avattuna jääkaapissa enintään 5 vuorokautta. 
Tarjoilu: Huoneenlämpöisenä. 
Päivittäinen annostus: Noin 30 g / elopainokilo.

 

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta