Naturis Fresh Meat Kana ja nauta 650 g x 10 kpl
[50267-10]
49.50€ 45.00€

Suosittu, tuoreesta lihasta valmistettu Naturis-ravinto, josta on moneksi!

Höyryttämällä kypsennetty ateria ei sisällä viljoja, säilöntäaineita tai väriaineita. Valmistusmenetelmänsä ansiosta maha säilyttää makunsa, ravintoarvonsa sekä helposti imeytyvän muotonsa. Kätevästi säilytettävät Naturis Fresh Meat -ravintopakkaukset kulkevat helposti ja vaivattomasti mukana, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi raakaruoan tilalla matkoilla. 
Naturis-ravinto pilkkoutuu helposti jopa koulutusmakupaloiksi, sillä ne pitävät muotonsa hyvin, eivätkä murene tai sotke sormia - ja maistuvat varmasti! 
Tuotteen voi myös pakastaa joko paloina tai kokonaisena, jolloin siitä riittää entistä pidempiin herkutteluhetkiin.


Maistuu myös kissoille!


Sisältö: Tuore kana ja nauta, perunatärkkelys (kiinteä muoto), merilevää (kivennäis- ja hivenaineet), riisi, kasvis, hedelmä, vitamiinit, auringonkukka. Proteiini 14,1% / Rasva 9-13% / Kosteus 54,6%. 
Valmistus: Tuore kana ja nauta, jotka on kypsennetty höyryttämällä ja pakattu vakuumiin. Naturis ruokamakkaroissa ei ole lisättyä kalsiumia tai fosforia vaan ne tulevat luonnollisista lähteistä. 
Säilytys: Avaamattoman tuotteen säilytys kuivassa ja viileässä. Säilyy avaamattomana 12 kk valmistuspäivästä. Avattuna jääkaapissa enintään 5 vuorokautta. 
Tarjoilu: Huoneenlämpöisenä. 
Päivittäinen annostus: Noin 30 g / elopainokilo.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta