Nutrolin Sport, 500 ml
[1001302]
39.90€

Rasvahappovalmiste erityisesti raskaita fyysisiä suorituksia tekeville työ-, metsästys- ja urheilukoirille.

Nutrolin® Sport on kehitetty erityisesti työ- ja urheilukoirien tarpeisiin. Se auttaa suojaamaan elimistöä kovassa rasituksessa ja nopeuttaa siten myös koiran palautumista suorituksen jälkeen. Tuki- ja liikuntaelimiin kohdistuva rasitus aiheuttaa niissä tulehdusta ja oksidatiivista stressiä. Nutrolin® Sportin sisältämä kalaöljy tarjoaa runsaasti tulehdusta hillitseviä Omega-3 -rasvahappoja sekä solukalvoja suojaavia antioksidantteja, E-vitamiinia ja astaksantiinia. 

Nutrolin® Sport -valmisteen antaminen koiralle kannattaa aloittaa jo muutamaa kuukautta ennen valmennus-, kisa- tai metsästyskauden alkua, jolloin lihakset ja kudokset ehditään tankata luonnollisilla antioksidanteilla ja rasvahapoilla ennen rasituksen alkamista. Annostelua jatketaan seuraavaan lepokauteen saakka tai annetaan ympärivuotisesti, mikäli koira tekee työtä jatkuvasti ilman pitkiä taukoja.


Koostumus / 10 ml: 

Kalaöljy EPA + DHA 2000 mg

Aktaksantiini 2 mg (Haematococcus pluvialis)

E-vitamiini 100 mg 

Muut: 

Rypsiöljy

Rosmariiniuute

Tokoferoliseos 

* 100% luonnollisia raaka-aineita. 


Päiväannos: 

Koiran paino (kg)    Millilitraa  
< 10 5
15 7,5
20 10
30 12,5
40 15Saatavana 500 ml pullossa. 

Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 3 kk kuluessa. Öljy sisältää punaista pigmenttiä, joka saattaa värjätä esimerkiksi tekstiilejä.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta