ProBooster Kasvattajakerho
0.00€

Arvoisa kasvattaja,

ProBooster haluaa tukea tärkeää työtäsi!

Kasvattajana haluat löytää luotettavan täysravinnon, joka vastaa kasvattamiesi koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin. ProBooster-sarjan suunnittelussa on ollut lähtökohtana luoda tuotteita, jotka ovat korkeinta laatua, edistävät koirien hyvinvointia ja miellyttävät omistajaa sekä ominaisuuksiltaan että hinnaltaan. Suunnittelussa on otettu huomioon tuorein tieto koirien ravitsemuksesta ja tuotesarjan kehityksessä on kuunneltu myös suomalaisten kasvattajien ja aktiivisten koiraharrastajien toiveita. Samalla palasimme kuitenkin tiedon alkulähteille, sillä koiran historian pohjalta tiedämme koiran tarvitsevan ravinnokseen nimenomaan lihaa. Mahdollisimman korkea lihapitoisuus nousikin sarjan tinkimättömäksi ykköstavoitteeksi.

Kasvattajana tiedät, miten suuri merkitys oikealla ravitsemuksella on ja miten suuria ongelmia voi vääränlaisesta ruokinnasta aiheutua. Siksi haluat tarjota juuri oikean ravitsemuksen omille koirillesi niiden kaikissa elämänvaiheissa. Oikeanlainen ruokinta on erityisen tärkeää koiran kasvukauden aikana. Sen vuoksi haluat myös uusien pennunomistajien jatkavan oikeanlaista ruokintaa luovutuksen jälkeen.

Tämän vuoksi ProBooster haluaa tarjota Sinulle, aktiivinen kasvattaja, yhteistyötä. Ryhtymällä ProBooster Kasvattajaksi voit ostaa huippulaatuista ProBooster -täysravintoa edullisemmissa ja saat veloituksetta kaikille kasvateillesi pentupaketin joka kannustaa kasvattisi uutta omistajaa jatkamaan pennun ruokintaa ProBooster -täysravinnoilla myös uudessa kodissaan.

Lue tästä kasvattajakerhon säännöt

Liity tästä kasvattajakerhoon

 

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku


0.00€
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta