12 kg Racinel Nordic Extra Energy Chicken, Kana
[814358]
59.90€ 47.90€

Tasapainoinen, viljaton täysravinto erittäin aktiivisille aikuisille koirille.

Viljaton Racinel Nordic Extra Energy Chicken -täysravinto erittäin aktiivisille aikuisille koirille antaa lisäenergiaa ja tukee koiran kovalle rasitukselle joutuvaa kehoa. 

Extra Energy -koiranruuan ensimmäinen raaka-aine on maatilalla kasvatettu, tuore kana. Kanan ohella tuote sisältää myös maistuvaa kalaa. Runsas vitamiinipitoisuus ja funtionaaliset aineet auttavat ylläpitämään aktiivikoiran hyvinvointia. Racinel Nordic Extra Energy sisältää optimaalisessa suhteessa proteiineja (30 %), rasvaa (26 %) ja hiilihydraatteja aktiivisen aikuisen koiran tarpeisiin. 

Viljaton, maissiton, soijaton ja gluteeniton koostumus ilman yleisiä, yliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita (maitotuotteet, naudan- ja sianliha) on erittäin helposti sulava ja hellävarainen ruuansulatukselle. Extra Energy sisältää vain luonnollisia säilöntäaineita eikä lainkaan keinotekoisia väri- ja makuaineita. 

Racinel Nordic Extra Energyn sisältämät funtionaaliset ominaisuudet tukevat aktiivisen koiran kovalle rasitukselle joutuvia niveliä. Nivelaineet glukosamiini ja kondroitiini yhdessä C-vitamiinin ja Omega-3 -rasvahappojen kanssa voivat parantaa liikkuvuutta, edistää nivelrustojen uusiutumista ja kimmoisuutta sekä vähentää tulehdusmuutoksia nivelissä. 

Omega-rasvahapot yhdessä sinkin ja E-vitamiinin kanssa auttavat ylläpitämään ihon ja turkin hyvää kuntoa. Kuitulähteenä tuotteessa on käytetty juurikasmassan sijaan rajoitetusti lignoselluloosaa, mikä auttaa pienentämään ulosteen määrää. Frukto-oligosakkaridit lisäävät hyödyllisten bakteerien kasvua suolistossa ja yhdessä psylliumin kanssa ne edistävät suoliston normalia toimintaa. L-karnitiini ja tauriini ovat sydämen ja koliini (B-vitamiinin lähde) aivojen toiminnalle tarpeellisia aineita. 

Luonnolliset, antioksidanttiset hapettumisenestoaineet E-vitamiini ja rosmariini auttavat säilyttämään ruuan ihanteellisen tuoreuden. 

Verrattuna edeltävän Racinel Black Label -sarjan pakkauksiin, Racinel Nordic -pakkaukset ovat ekologisempia. Pakkauksissa ei ole alumiinikerrosta ja ne sisältävät 7 % vähemmän pakkausmateriaalia. 

Valitse Racinel Nordic, kun lähellä tuotettu, pääosin pohjoismaisista raaka-aineista valmistettu ravinto on Sinun ja koirasi juttu! 

Racinel Nordic -koiranruokien raaka-aineet saadaan maatiloilta ja reseptit noudattavat FEDIAFin (The European Pet Food Industry) vuonna 2020 antamia ravitsemuksellisia vaatimuksia. 

Koostumus: 
Kanajauho (30%), kananrasva, perunatärkkelys, hernetärkkelys, siipikarjaproteeni, kokonainen peruna, kalajauho, kanaliemi, lignoselluloosa (kasvikuitu 1,6%, lohiöljy (kylmäpuristettu), puhdistettu rapsiöljy, panimohiiva, kivennäiset, lesitiinit, frukto-oligosakkaridit (0,2%), glukosamiini (0,156%), psylliuminsiemenkuori, kondroitiinisulfaatti (0.044%).  

Ravintoaineet: 
Valkuainen 30 %, rasvapitoisuus 26 %, raakakuitu 1.5 %, tuhka 7.5 %. 

Lisäaineet kg:ssa: 
Vitamiinit: D-vitamiini - kolekalsiferoli 1800 IU. 
Hivenaineet: Jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 4.48 mg, kupari (aminohappojen kupari (II) kelaattihydraatti 2.00 mg, sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 84.91 mg, sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 30.00 mg, seleeni (natriumseleniitti) 0.09 mg. 
Aminohapot: Tauriini 1000 mg. 
Omega-3-rasvahapot, laskennallinen: 8.4 g, Omega-6-rasvahapot, laskennallinen: 42 g. 

Luonnolliset hapettumisenestoaineet (tokoferolit, rosmariiniuute) 0.1 %. 

Pakkauskoko: 12 kg

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta