Smoofl Dog Ice Koiran jäätelö, aloitussetti, M
[S4020]
31.90€

Kaikki mitä tarvitset valmistaaksesi ihanan viileät Smoofl-jäätelöpuikot koirallesi.

Muhkea aloitussetti Smoofl Dog Ice Koiran jäätelöiden valmistukseen. Näyttävä salkku sisältää kaksi jäätelöainesmakua (mansikka ja maapähkinävoi), 20 syötävää jäätelötikkua sekä M-koon muotin jäätelöiden jäädyttämiseen. Pakkauksessa on ainekset yhteensä 16 M-koon jäätelön valmistukseen ja 4 "extratikkua". 

Tilaa aloituspakkaus ja jo pian voit hemmotella koiraasi tämän hetken viileimmällä herkulla - Smoofl Dog Ice Jäätelöllä! 

- Resepti on kehitetty erityisesti koirille. 
- Nopea ja helppo valmistaa. 
- Jäätelön voi syödä kokonaan "tikkua" myöten. 
- Sulaa suuhun, ei lattialle. 

Aloituspakkaukseen sisältyy kaksi jäätelöainespakkausta, joista kumpikin sisältää 2 x 52,2 g jäätelöainesjauhepussia ja 10 syötävää jäätelötikkua (tikun koko 10 mm x 9 cm). Smoofl-jäätelöt sopivat erinomaisesti niin kesään, juhlaan kuin parhaan ystävän hemmotteluun. 

Jäätelöt ovat helppoja ja nopeita valmistaa: 
1. Kaada yhden jäätelöainespussin sisältö kulhoon. 
2. Lisää vesi (1,5 dl) ja vispaa massa tasaiseksi (n. 1 minuutin ajan) 
3. Asettele tikut muottiin. 
4. Annostele jäätelömassa muottiin. 
5. Pakasta 12 h (-18°C). 

Syötävät, herkulliset jäätelötikut varmistavat, että lemmikkisi voi nauttia herkullisen Smoofl-jäätelönsä kokonaan: ei siis jätteitä, vain Smoofl-jäätelöä! 

Smoofl Dog Ice -tuotteet ovat 100 % koirille suunniteltuja, raikkaita herkkuja. Ne ovat laktoosittomia, viljattomia ja vähärasvaisia ja soveltuvat siten useimmille koirille. 

M-koon aloituspakkaukseen sisältyy M-koon muotti, jolla voidaan kerralla valmistaa 4 jäätelöä. Eintarvikelaatuisesta silikonista valmistettu muotti on myös uuninkestävä 180°C lämpötilaan asti ja se voidaan pestä kätevästi astianpesukoneessa. Muotissa on valmiit läpiviennit Smoofl-jäätelötikuille. 

Koostumus: 
Jäätelöaines mansikka: fruktoosi, maltodekstriini, guarkumi, tapiokatärkkelys, selluloosajauhe, mansikkatiiviste, punajuuritiiviste. 
Ravintosisältö/100 g: raakavalkuainen 0,36 %, raakarasva 0,2 %, raakakuitu 0,3 %, hehkutusjäännös 0,08 %, kosteus 4,4 %. 
Jäätelöaines maapähkinävoi: fruktoosi, maltodekstriini, guarkumi, tapiokatärkkelys, selluloosajauhe, karamelisoitu siirappi, lisäaine: maapähkinävoin maku. 
Ravintosisältö/100 g: raakavalkuainen 0,36 %, raakarasva 0,2 %, raakakuitu 0,3 %, hehkutusjäännös 0,09 %, kosteus 4,4 %.  
Tikut 
Koostumus: tapiokatärkkelys, bataattitärkkelys, hernetärkkelys, selluloosa, hiivajauhe, kasviglyseriini, kalsiumkarbonaatti, kaliumsorbaatti. 
Ravintosisältö/100 g: raakavalkuainen 4,6 %, raakarasva 0,3 %, raakakuitu 4 %, hehkutusjäännös 4 %, kosteus 16 %.  

Annostusohje: 
Täydennysravinto yli 4 kk ikäisille koirille. 
Koirat yli 10 kg: Yksi (1) M-kokoinen puikko vuorokaudessa. 
Anna koirasi nauttia jäätelönsä valvonnan alla. Yksi S-kokoinen Smoofl-puikko sisältää 31 kcal. 

Säilyvyys: Parasta ennen -merkintä pakkauksen pohjassa. Valmiit jäätelöt säilyvät pakastimessa 14 vuorokautta.  

Valmistusmaa: Belgia

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta