10 syytä valita ProBooster – lue lisää sarjasta
0.00€

10 syytä valita ProBooster – lue lisää sarjasta

 

1.   Sarjan lähtökohtana oli unelma maailman parhaasta koiranruoasta, jossa ei ole tingitty laadusta. Haluttiin luoda tuotteita, jotka ovat korkeinta laatua, edistävät koirien hyvinvointia ja miellyttävät omistajaa sekä ominaisuuksiltaan, että hinnaltaan.

2.   Sarja on kehitetty yhteistyössä suomalaisten kasvattajien, aktiivisten harrastajien sekä ravitsemuksen ammattilaisten kanssa.

3.   Uskomattoman korkea kuivalihapitoisuus, sillä koirahan on lihansyöjä.

4.   Ainoa vilja on riisi, joka on hyvin sulava ja vähän yliherkkyyksiä aiheuttava. Ei halpoja täyteviljoja. Sarjassa on myös kokonaan viljaton vaihtoehto.

5.   Sarjan tuotteista Sensitive Salmon, Puppy Lamb sekä Lamb valmistetaan Liettuassa.

6.   Sarjan muut tuotteet valmistetaan Tsekissä tehtaalla, joka valmistaa paljon tunnettuja ruokamerkkejä. Tehdas on toiminut vuodesta 1994 ja valmistaa vuosittain noin 65 tonnia koiranruokaa.

7.   Tuotteiden reseptiikka on suomalainen. Sitä ei voida muuttaa ilman valmistajan hyväksyntää. Tämä takaa sen, että valmistuttaja voi olla varma tuotteiden sisällöstä. Suuri syy sarjan kehittämiselle olikin se, että suuret jättikonsernit hyvin markkinoitujen brändien takana ovat usein kaikessa hiljaisuudessa tinkineet tuotteidensa laadusta suosion saavuttamisen jälkeen.

8.   Sarjan tuotevalikoimaa myös täydennetään teidän toiveidenne pohjalta. Me jälleenmyyjät välitämme toiveita valmistuttajalle, ja ensi kesänä tähän sarjaan saadaankin kaksi uutta, toivottua tuotetta.

9.   Ravitsemuksen täydentäminen on toteutettu huolellisesti valikoiduilla ainesosilla, jotka tukevat luonnollista vastutuskykyä. Esim. sitrushedelmistä ja karpalosta saadaan C-vitamiinia, omena on hyvä kuidun lähde, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja toimii luonnollisena solusuojana ja kurkuma sisältää jopa E-vitamiinia voimakkaampaa luonnollista antioksidanttia, kurkumiinia.

10.              Ruoka on erittäin hyvin sulavaa ja ravinteikasta, joten saatat yllättyä miten vähän sitä tarvitsee antaa verrattuna viljavoittoisiin ruokiin.

 

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta