10 syytä valita Valio -lue lisää sarjasta
0.00€

10 syytä valita Valio – lue lisää sarjasta

 

1.   Valio ruoat valmistetaan Hollannissa. Sarjan valmistuttaja on Suomalainen.

2.   Valiota on valmistettu jo yli 20 vuotta, ensimmäiset Valiot ovat tulleet 1995.

3.   Valion laajasta valikoimasta löytyy sopiva ruoka koiran kaikkiin elämän vaiheisiin, pennusta senioriin.

4.   Valio kuivaruoat ovat täysravintoja, eli koira saa niistä kaikki tarvitsemansa ravinto-aineet, eikä niihin tarvitse lisätä itse mitään.

5.   Sarjan aktiivisille koirille kehitetyt tuotteet ovat vehnättömiä.

6.   Optimaalinen pitoisuus aktiiviselle koiralle tärkeitä ravintoaineita. Rasvat ovat kovassa rasituksessa olevan koiran tärkein energialähde, joiden on tarkoitus tuoda tasaisesti energiaa pitkäkestoisessa rasituksessa. Proteiineja taas tarvitaan lihasmassan ylläpitoon, sillä kovassa suorituksessa proteeiniaineenvaihduntaa kiihtyy.

7.   Valiolla on myös 3 erilaista puristeruokaa. Nämä on valmistettu kylmäpuristusmenetelmällä, jolloin ruokamassaa ei kuumenneta yli 75°C. Näin saadaan ravintoaineet säilymään paremmin, sillä kuumemmaksi lämmittäminen hävittää enemmän vitamiineja, hivenaineita ym. Puristeruoka sulaa nopeammin, eikä aiheuta vatsan turvotusta. Sitä myös yleensä voidaan antaa vähemmän, ja ulosteen määräkin vähenee.

8.   Myös yliherkkyyksistä tai herkästä vatsasta kärsiville koirille löytyy vaihtoehtoja. Sensitive sisältää riisiä ja kalkkunaa eikä ollenkaan maissia, ja viljaton vaihtoehto perunaa ja kanaa. Maintenance sekä Extra Energy taas sisältävät nautaa, ja sopivat myös kanalle yliherkille.

9.   Erinomainen hinta/laatusuhde on tehnyt merkistä etenkin metsästys-, harrastus- ja työkoirien suosikin. Sarja onkin kehitetty erityisesti aktiivisten koirien suureen energiantarpeeseen, mutta vaihtoehtoja löytyy myös lepokaudelle.

10.                 Valio koiran täysravinnot valmistetaan vain korkealaatuisista, tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Tarkka raaka-aineiden laatuseuranta takaa myös parhaan mahdollisen lopputuotteen.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta