Trovan -mikrosiru 1 kpl
[57505]
8.90€

Trovan tunnistusmerkintätuotteet tunnistusmerkitsijöille, eläinlääkäreille ja kasvattajille! 


Suomen Kennelliittoon rekisteröitävien pentujen tunnistusmerkintä on tullut pakolliseksi 1.1.2009. Mikrosirutus on jatkuvasti yleistyvä ja nykyaikaisin menetelmä tunnistusmerkintään. Mikrosirutusta suorittavat Suomen Kennelliiton valtuuttamat tunnistusmerkitsijät. 

Trovan tunnistusmerkintätuotteet ovat täysin yhteensopivia nykyisin yleisimmin käytössä olevien mikrosirujen ja lukulaitteiden kanssa (ISO 11784/85 FDX-B). Trovan mikrosiruilla on tunnistusmerkitty kymmeniä miljoonia eläimiä ympäri maailman. Trovan -tuotteiden huippulaadukkuuden ja toimivuuden vuoksi esimerkiksi American Kennel Club ja Canadan Kennel Club ovat valinneet teknologiakseen Trovan rekisteröintijärjestelmän.

 

Erittäin varmatoiminen, nopeasti ja tarkasti luettava maailman pienin eläinten tunnistusmerkintään käytettävä mikrosiru! Pieni koko merkitsee vähemmän kipua asennettaessa, vähemmän ihoärsytystä ja vähemmän sirun rikkoutumisia. Yleisimmin käytössä olevat lukulaitteet (ISO 11784/85 FDX-B yhteensopivat) lukevat mainiosti myös Trovan-sirut. 
 

Siru toimitetaan yhdessä steriilin kertakäyttöneulan kanssa, jokaisen sirun mukana on myös 6 kpl mikrosirun numeroon täsmäävää viivakooditarraa. ID -numero on jokaisessa sirussa ainutkertainen ja mahdoton väärentää, näin tunnistus on 100% varma! 

Valmistettu lasista, jota elimistö ei hyljeksi. Trovan-mikrosirun rakenne on patentoitu U.S.A:ssa ja siinä on vähiten komponentteja, mikä tarkoittaa suoraan vähemmän vioittumismahdollisuuksia. Asentamiseen tarvitaan Trovan-mikrosirun asetin.

 

Muista – tunnistusmerkinnän suorittaa aina Suomen Kennelliiton valtuuttama tunnistusmerkitsijä tai eläinlääkäri. Kasvattaja: jos et itse ole tunnistusmerkitsijä, voit kuitenkin säästää kustannuksissa ostamalla itse mikrosirut! Sovi käytännöstä tunnistusmerkistijän kanssa etukäteen.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta