Trovan -mikrosiruasetin
[57501]
8.90€

Trovan tunnistusmerkintätuotteet tunnistusmerkitsijöille, eläinlääkäreille ja kasvattajille! 


Suomen Kennelliittoon rekisteröitävien pentujen tunnistusmerkintä on tullut pakolliseksi 1.1.2009. Mikrosirutus on jatkuvasti yleistyvä ja nykyaikaisin menetelmä tunnistusmerkintään. Mikrosirutusta suorittavat Suomen Kennelliiton valtuuttamat tunnistusmerkitsijät. 

Trovan tunnistusmerkintätuotteet ovat täysin yhteensopivia nykyisin yleisimmin käytössä olevien mikrosirujen ja lukulaitteiden kanssa (ISO 11784/85 FDX-B). Trovan mikrosiruilla on tunnistusmerkitty kymmeniä miljoonia eläimiä ympäri maailman. Trovan -tuotteiden huippulaadukkuuden ja toimivuuden vuoksi esimerkiksi American Kennel Club ja Canadan Kennel Club ovat valinneet teknologiakseen Trovan rekisteröintijärjestelmän.

Asetinta tarvitaan mikrosirun asentamiseen. Samalla asettimella voi mikrosiruttaa kymmeniä kertoja. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen!

Muista – tunnistusmerkinnän suorittaa aina Suomen Kennelliiton valtuuttama tunnistusmerkitsijä tai eläinlääkäri. Kasvattaja: jos et itse ole tunnistusmerkitsijä, voit kuitenkin säästää kustannuksissa ostamalla itse mikrosirut! Sovi käytännöstä tunnistusmerkistijän kanssa etukäteen.

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta