Urine Off Dog & Puppy -puhdistussuihke, 500 ml
[UFD500]
24.90€

Urine Off Dog & Puppy Spray poistaa tehokkaasti koiran virtsatahrat ja -hajut. Suihke ei pelkästään peitä hajuja vaan hajottaa virtsakiteet ja neutralisoi ne. Tavallisiin puhdistuaineisiin verrattuna Urine Off Dog & Puppy Spray on huomattavasti tehokkaampi. Tavalliset pesuaineet poistavat näkyvät tahrat, mutta koira voi edelleen haistaa virtsan hajun ja jatkaa virtsaamista samaan paikkaan. Koska Urine Off hajottaa virtsakiteet, koira ei pysty paikallistamaan kohtaa, johon on virstannut aikaisemmin eikä tunne vetoa merkata samaan kohtaan uudelleen. 

Urine Off Dog & Puppy Spray on suunniteltu erityisesti koirille ja koiranpennuille. Tuote on täysin turvallinen ihmisille, lemmikeille ja ympäristölle. 

Urine Off -puhdistusainetta suositellaan muun muassa seuraavissa tapauksissa: 

- Kun koirat merkkaavat reviiriään.
- Kun koirat pissailevat virtsatieongelmien vuoksi.
- Kun koiranpentu pissaa lattialle ennen kuin se on oppinut sisäsiistiksi. 

Urine Off -puhdistussuihketta voidaan käyttää kaikilla pinnoilla (mm. seinät ja lattia) sekä kankailla ja vaatteissa poistamaan kaikkein sitkeimmät virtsan hajut. Tuote on täysin turvallinen ihmisille, lemmikeille ja ympäristölle. 

Ainesosat: Vesi, ei-patogeeniset bakteerit, pesuaine ja hajusteet. Entsyymit. Sisältää alle 5 % anionisia surfaktantteja. 

Huom! Tuote sisältää entsyymejä, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion. 

Koko: 500 ml

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta