Ziwi Peak Dog Air-Dried Chicken 4 kg
[ZI59476]
114.90€

98% lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Hellästi ilmakuivattu, herkullinen ja luonnollinen täysravinto, joka sopii kaikille koiraroduille, jokaiseen elämänvaiheeseen.

Uudessa-Seelannissa valmistettu koiranruoka on turvallinen ja terveellinen täysravinto, sillä se sisältää yhden korkealaatuisen proteiininlähteen ja sopii siksi erityisesti koirille, joiden ruokavaliossa ei voida käyttää punaista lihaa. 
Koostumukseltaan ruoka muistuttaa juuri sitä mitä se onkin; ilmakuivattuja lihapaloja. 
Ziwi Peak koiranruuan raaka-aineina käytetään ainoastaan paikallisia, vapaasti ulkoilevia kanoja, joiden kasvatuksessa ei ole käytetty pakkoruokintaa, hormoneja, kemikaaleja tai kasvunedistäjiä. Tuotteessa käytetään merilevää luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä ja nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti saadaan Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta 
Huolellisesti valmistettu täysravinto ei sisällä lainkaan väri- tai säilöntäaineita, viljoja, maissia, vehnää, riisiä tai soijaa, perunaa tai bataattia, herneproteiinia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, kiinalaisia raaka-aineita, halpoja täyteaineita, etoksikiiniä tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan terveellisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita. 
Ruoka pakataan pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia ja se on pakattu näppärän kokoiseen pakkaukseen, jonka saa helposti avattua ja suljettua jälleen ilmatiiviisti. 
Tuote tulisi käyttää noin kahdeksan viikon aikana avaamisesta. Säilötty luonnollisesti tokoferolisekoituksella.


Sisältö: 93% Kanaa: liha, maksa, sydän, luu. Uuden -seelannin viherhuulisimpukka (3%), lesitiini, sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, merisuola, vitamiinit (E-vitamiini, B1-vitamiini, D3-vitamiini, foolihappo) ja mineraalit (Kaliumvetykarbonaatti, sinkki-aminohappoyhdiste, kupari-aminohappoyhdiste, seleenihiiva, mangaani-aminohappoyhdiste), persilja. 
Lisäaineet: Sodiumkloriitti 2700 mg/kg, sinkki-aminohappoyhdiste 380 mg/kg, kupari-aminohappoyhdiste 66 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 65 mg/kg, seleenihiiva 31 mg/kg, mangaani-aminohappoyhdiste 36 mg/kg, D3-vitamiini 26 IU/kg. 
Ravintoaineet: Raakavalkuainen 44%, raakarasvat 36%, raakakuitu 1%, kosteus 8%, tuhka 10%, kondroitiinisulfaatti 1300 mg/kg. 
Energiaa 5500 kcal/kg tai noin 312 kcal/kauhallinen (sisältyy pakkaukseen). 

Arviot
Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta